Loading...

Artistförmedling

Erbjuder något för alla: stand up, humorkväll, konferencier, viskväll, storslagen show, magi, barnshow mm. Kolla in banken av artister och showkoncept så garanteras underhållning ni kommer minnas för livet. Hittar ni inte det ni söker? Inga problem, med det kontaktnät Rydellarna byggt upp genom alla år hittas rätt underhållning åt just er. Boka gärna via formuläret längst ned.

Show

Artistförmedling - Rydellarna

Fyra gubbar & en tant

Hade urpremiär på TeaterVallen i Kalmar hösten 2020 till publiken stora jubel med lysande recensioner. En enmansshow där Martin Rydell bjuder på högklassig komik och minnen från en 30-årig karriär på humorscenen. Sattes upp igen hösten 2021 på TeaterVallen, Kalmars bästa krogscen. Läs recensionen från premiären här: Recension

Artistförmedling - Rydellarna

Rydellarnas specialshow

Anna & Martin Rydell som producerat och medverkat i revyer, farser och shower sedan sent 90-tal underhåller med humor och sång och kokar ihop en show just för er.

Artistförmedling - Rydellarna

Är det någon vits? Med show och allsång

Anna & Martin Rydell och Andreas Zetterberg blandar humor, show, sköna karaktärer och vitsar. Hade världspremiär sommaren 2021 och hyllades av publik och press. Passar perfekt som krogshow och som underhållning på firmafesten. Vill någon i publiken dra en vits? Välkommen upp på scenen! Läs hela recensionen från Barometern här: Recension

Artistförmedling - Rydellarna

Cocktail

Ett showkoncept som startade 2010 på Stufvenäs Gästgifveri och har anlitats av företag och födelsedagsfirare sedan dess. En storslagen scenshow där Ida Seve, Anna Rydell & Martin Rydell med liveband underhåller er med sång och humor.

Artistförmedling - Rydellarna

Ladies in red

De erfarna showartisterna Anna Rydell & Ida Seve bjuder på en julshow med humor och skönsång i en härlig blandning. Showen kan självklart anpassas och spelas andra tider under året.

Artistförmedling - Rydellarna

Moj

Martin Hallberg Jarflod & Jakob Byskén i MOJ bjuder på oförglömligt galen 50 minuters urballad humorshow! Livemusik, standup och sketcher. Igenkänningen är obeskrivbar. Rivstarta er tillställning med MOJ och öppna allas sinnen eller låt förväntningarna infinna sig så får ni en helhysterisk humorshow till kaffet.

Artistförmedling - Rydellarna

Varning för Magnus & Brasse

2014 satte Adam Lindehoff Norbäcker och Magnus Kviske upp denna en hyllningsshow efter Magnus Härenstam och Brasse Brännström glada medgivande. Har bl.a. spelats på Lorensbergsteatern, Scalateatern och Nöjesteatern. Skratt, igenkänning och fenomenal underhållning i Magnus & Brasses anda utlovas i en eller två akter.

Artistförmedling - Rydellarna

ELLLEN

Lovisa Monell, Lolli Persson & Lizette Nilsson bildar ELLLEN; en showig tjejtrio som erbjuder skräddarsydda koncept för festen. En julshow i 5 akter finns klar men kan anpassas efter era önskemål. Allt från skönsjungen stämsång till komiska inslag med igenkänning utlovas. Alla tre artisterna har stor erfarenhet av show både utomlands och runt om i Sverige.

Artistförmedling - Rydellarna

Våtmark

Med vackra melodier och grova texter tar gruppen Våtmark tag i den
mest tabubelagda traditionen i svensk folkmusik, nämligen snuskvisor
och fulvisor. Via härlig stämsång, glimten i ögat och svängigt
ackompanjemang bjuder Nina Grigorjeva (sång och flöjt) och Sandra
Berggren (sång och fiol) alla nyfikna öron på en rolig, spännande show
med både gammalt och nytt material. Om intresse finns erbjuder Våtmark snabbkurs i snuskvisor.
Inga förkunskaper krävs. Sandra Berggren och Nina Grigorjeva är professionella frilansande
musiker. Sandra Berggren är riksspelman från Västerbottens inland.
Nina Grigorjeva är multiinstrumentalist och låtskrivare.
Passa på att boka redan idag! Ni kommer inte att ångra er.

Artist

Artistförmedling - Rydellarna

Martin Rydell

Har över 30 års erfarenhet på scenen, alltid med glimten i ögat och humorn som bästa vän. Med sin figur Raggar-Olsson från Kalmarsundsrevyn är han en perfekt krydda vid festliga tillfällen.

Artistförmedling - Rydellarna

Anna Rydell

Med över 30 års erfarenhet i underhållningsbranschen charmar hon publiken med sin fantastiska utstrålning. Blandar show med humoristiska inslag som t.ex sin imitation av drottning Silvia vilket kan förhöja vilken tillställning som helst.

Stand up

Artistförmedling - Rydellarna

Jessica Persson

Har snabbt gått från nybörjare till att synas på de stora stand-upscenerna i Sverige som Norra Brunn, MACK och Gasta. Hon bygger sin standup på egna iakttagelser i vardagen och det roliga i tillvaron som presenteras med mycket mimik, plastik och imitationer. Jessica har även spelat revy och fars. Med stor säkerhet, charm och humor att gör hon alltid ett lysande jobb.

Artistförmedling - Rydellarna

Victor Wu

Lundapågen som stått på många klubbar i Sverige, bland annat på anrika Norra Brunn. Kom 2018 tvåa i nordens största stand up-tävling under Lund Comedy Festival. Med lugn och tydlighet levereras träffsäkra kulturkrockar och iakttagelser som gör att man bara vill ha mer.

Artistförmedling - Rydellarna

Lars Magnusson

Tillhör pionjärerna inom stand-up comedyn, medverkade i ”Släng dig i brunnen” 1.0 på SVT och har över 20 års erfarenhet. Vet hur man roar en publik, helst de med lite livserfarenhet och gillar när man hittar de där sakerna som vi alla känner igen i livet! Lars har uppträtt på alla de stora standupscenerna i Sverige och har tusentals uppträdanden för företag på sitt CV.

Artistförmedling - Rydellarna

Tobias Persson

En kvicktänkt komiker som driver med vardagens alla roligheter. Mycket igenkänning och improvisation. Tobias har synts i många humorprogram på TV och spelat fars med bl.a Thomas Pettersson.

Magiker / trollkarl

Artistförmedling - Rydellarna

John-Henry

20 års erfarenhet av underhållning har format honom till en mångsidig artist inom trolleri, jonglering, teater och mim. John-Henry har jobbat på allt från de största scenerna till gatan, vilket lärt honom att underhållning i alla former skall behandlas med respekt och värdighet. Hans största mål är att sprida glädje och han lyckas varje gång!

Artistförmedling - Rydellarna

Mike

Trollkarlen, magikern och illusionisten Mike har över 30 års erfarenhet som trollkarl/trollkonstnär, magiker och underhållare! En elegant, humoristisk och professionell underhållande show med en blandad finess av humor, trolleri, magi eller mingeltrolleri som går hem vid alla tillfällen t.ex. företagsarrangemang eller barn- & familjeprogram. Fick Truxapriset 2022.

Konferencier

Artistförmedling - Rydellarna

Anna Rydell

Har anlitats av bl.a Guldfesten i Kalmar, Kalmar FF, YouthEQ (Nordisk jämställdhetskonferens), Nationaldagsfirande, ICA, Media Markt och Linnéuniversitetet.

Artistförmedling - Rydellarna

Martin Rydell

Har engagerats som konferencier av bl.a. Kalmar Fashion show, ICA, Kalmar FF, Barometern, Guldfesten i Kalmar & YouthEQ (Nordisk Jämstalldhetskonferens).

Barnunderhållning

Artistförmedling - Rydellarna

Duran & Mollan

En show med allsång för alla barn. Duran, Mollan, Vaktis & Kapten Svartskägg bjuder på musik och teater i en härlig blandning. ”Bättre än Bolibompa” skrev Barometern i recension! Gruppen har funnits sedan 2008 och 10-årsjubileét 2018 spelades bl.a. på Oscarsteatern i Stockholm! Duran & Mollan har flera miljoner spelningar på Spotify och mängder av musikvideos på youtube. Till Duran & Mollans hemsida

Artistförmedling - Rydellarna

Clownen Mike

Blev i trolleri-SM 2017 topplacerad i kategorin barntrolleri. En busrolig trolleri- och clownföreställning för alla åldrar och tillfällen med den trollande Clownen Mike, en blandning av trolleri och magiska ballonger där clownen Mike hittar på massa skoj och bus tillsammans med barnen som medverkar aktivt i föreställningen. Passande underhållning på alla slags arrangemang. T.ex. invigningar, dagis/förskola/skola, fester, barnkalas, parker, barn & familjeprogram. Fick Truxapriset 2022.

.

Trubadur / mingelmusik / partymusik /DJ

Artistförmedling - Rydellarna

Björn Rosenqvist

Spelar & sjunger på alla typer av event, från solist i kyrkan, mingel innan middag till fullt ställ framåt kvällen. Ni bestämmer och han spelar helt enkelt. Ingår också i konstellationer som: Duo, Trio, Kvartett eller Kvintett. Lång erfarenhet och bred repertoar.

Artistförmedling - Rydellarna

Andreas & Monica Zetterberg

Mingelmusik, Musikquiz till middagen, Dans- och partymusik – sjunger och spelar låtar som får upp alla på dansgolvet, varvat med Spotifyhits om ni vill. För att hålla uppe stämningen på festen tar de aldrig pauser i dansmusiken, utan lirar non-stop. Dessutom spelar de tills festen är slut, oavsett vad klockan blir. Andreas är musiker och underhållare med gedigen erfarenhet som sångare, pianist och artist. Monica är en duktig och musikalisk sångerska med bra känsla för olika musikstilar. Monica och Andreas är gifta och har jobbat tillsammans i många år. För maximalt tryck och feeling på dansgolvet används professionellt studiotillverkade musikbakgrunder.
Artistförmedling - Rydellarna

DJ-Jeppe

Har varit en del av den svenska DJ-scenen sedan 1985. En passionerad professionell DJ med egen ljudanläggning och snyggt ljus-system i toppklass som gör att du och dina gäster både ser och känner feststämningen. Han är flitigt anlitad vid större företagsevenemang och privata tillställningar som bröllop och andra fester. Söker ni discjockey till ert bröllop, fest, kick-off eller AW så kan ni vara säkra på att ni får en förstklassig och professionell dj här.

Quiz

Artistförmedling - Rydellarna

Quiz med Adam Lindehoff Norbäcker

I över tio år har Adam Lindehoff Norbäcker underhållit och gett gäster huvudbry med spännande och annorlunda musikquiz. Melodikrysset, Quiz med Nödstopp, MusicQuiz och Gissa Låten är exempel på populära quiz. Quizen specialdesignas utefter uppdragsgivarens önskemål vilket gjort att han genom åren blivit anlitad av bl.a. Kalmar kommun och Pontuz Löfgren. Förgyll din företagsfest, 50-årsbjudning eller ditt kundevent med Adams specialdesignade MusikQuiz.

Artistförmedling - Rydellarna

Quiz med Jeppe

Har i femton års tid rattat musikquiz på flera av kalmars mes populära restauranger i Kalmar. Teambildning, after work med kollegorna, styrelsemöte, en första dejt, födelsedag, avtackning eller bröllop. Ett musik-quiz passar så bra till allt. Vill du krydda din privata fest med ett quiz så går det bra, han kan även skräddarsy efter tema. Kärleksquiz till bröllopet, GunnarQuiz till 50-årsfesten, åttiotalsquiz till företagskick-off eller kanske världens snabbaste quiz till festivalen. Lets go!!!!

Boka artist

Boka på 070-560 50 18info@rydellarna.se eller via formuläret.